Budu se opakovat, ale Guilty Simpson jde strašně nahoru. Nevím, jestli ten zlom nastal s deskou O.J. Simpson s Madlibem nebo po dese s Random Axe. Každopádně už to není ten tlusťoch s očima jak králík.

 

Poslední měsíce Šimon sype jeden singl za druhým. V prosinci to byl "Close Curtains", pak je to hostovačka na Union a jejich vynikajícím albu "Analogtronics". No a v pátek, 3.2, mu vyšlo společné EP s Eric Lau.

 

Kdo je Eric Lau?

Pozornější čtenáři již jistě registrovali. Každopádně Ric Lau je producent z Londýna. Jak už bývá v Anglii zvykem, tak prší. Teda pokud máš talent, tak si tě možná všimne Gilles Peterson. A to byl i jeho případa a tak se objevil v roce 2006 na výběrovce "Brownswood Bubblers (Part 4)". Svojí první desku "New Territories" vydal v roce 2008 na respektovaném Ubiquity Records.
Dále viz. diskografie:

 

Brownswood Bubblers (Part 4) (2006)
Presents Dudley And Friends (2006)
New Territories (2008)
Kilawatt V2 (2010)
Eric Lau & Friends – See & Under Standing (Reprise) (2010)
Makin Sound (2010)
Quadrivium (2011)
The Mission – Single (2011)
The Mission – EP (2012)

 

koupit:
Eric Lau & Guilty Simpson – The Mission EP – iTunes
Eric Lau & Guilty Simpson – The Mission EP – vinyl

 

 

Guilty Simpson & Eric Lau, Vauuu..