Link Quartet už má hotovo, nové album vyjde podle plánu

V pořadí již čtvrtá dlouhohrající deska vyjde co nevidět italskému Link Quartetu. Podobně jako poslední album Bamboos i tato našla pojmenování ve svém pořadí. Na „4" se můžete těšit 12. dubna, nicméně jak znějí aktuální zprávy z vydavatelství Hammondbeat Records, vše šlo ještě lépe, než se čekalo, a tak je již album vylisováno a čeká netrpělivě na vaše objednávky.

Link Quartet pochází z Piacenzy, kde vznikli již v roce 1991. Ačkoli s Record Kicks mají leccos společného, doposud zůstávají zmiňovanému vydavatelství, jež se soustředí na soubory s kultovními varhanami značky Hammond. Link Quartet v tomto ohledu není žádnou výjimkou a rozhodně to není další z řady funkových souborů, ale originální těles pohybující se léta letoucí na poli kvalitní muziky.

Album „4" obsahuje celkem dvanáct skladeb, za jejichž autorstvím stojí povětšinou hlavní postava kapely Paolo Negri, hammondkář. Chystaný počin slibuje rovněž dnes již klasickou hitovku „Fast Girls & Sexy Cars“, a sice v nové verzi. Posíláme pozdravy do Itálie i USA a vzdáváme hold jednomu z nejdéle existujících bandů, byť v dost pozměněné sestavě, pro který je muzika nevyhnutelně také o správném přístupu.

Tracklist:

01. Vertical Floor
02. Snake Eyes
03. Day Tripper
04. Drummore
05. Je reve dans mon reve
06. Moonlight Serenade
07. Fast Girls & Sexy Cars
08. Je suis passee
09. Hair of the Dog
10. Dancing round the Walnut Tree
11. Noir le blanc
12. Big Peach





Reklamy
Share

Napsat komentář