A zase ty podcasty – Stretch and Bobbito, DJ Clark Kent, Questlove, Juan EP is Dead, MF DOOM trika.

A zase ty podcasty – Stretch and Bobbito, DJ Clark Kent, Questlove, Juan EP is Dead, MF DOOM trika.

Podcasty! Ale jako pozor. Dnešní reminder budou samé bomby a byla by obrovská škoda, kdyby tyhle vybrané věci přebil další obsah, který ale za to tolik nestojí.

Talib Kweli And Stretch & Bobbito Talk Show Freestyles, Lil‘ Kim, Jay-Z, Nas | People’s Party

Kweliho podcasty poslední dobou hrozně jedou. První rozhovor, na který u něj chci upozornit je s dvojicí Stretch & Bobbito. Ano, ti pánové, kteří kdysi dělali tu legendární rádio show, bez které by byl vývoj rapu možná jiný. Bude řeč o geniálním dokumentu Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives a opravdu to stojí za to. VIDEO

Talib Kweli & DJ Clark Kent Talk Jay-Z vs. Biggie, Superman Crew, & Sneakers | People’s Party

Kdysi si DJs dávali jména po superhrdinech a jedním z nich byl i DJ Clark Kent. Tahle postava, která může i za to, kde je dnes Jay-Z, kde byl Biggie. Dále o  jeho produkcích, které známe všichni jako např. Player’s Anthem, o sneakers, o djingu jako takovém, že se z něj vytrácí art díky všem těch kontrolerům a lidskému přístupu k tomu. Tohle je taky další must watch video.

Talib Kweli & Questlove Talk Roots, Soulquarians, Scott Storch, Jimmy Fallon | People’s Party

Pokud bych měl použít debilní youtube komentář, tak napíšu – Vidím Questlove a klikám. Tahle osobnost s velkým O se zde rozpovídá o celé historii The Roots a on vždy umí vytáhnout historky, na které jen reagujete slovy VAU.

Juan Ep Is Dead – Phife Dawg, Biggie, Big Pun & J Dilla, MF DOOM

Tahle léta zajetá dvojice Rosenberg a Cipha Sounds se vrátila. Kdysi to bylo Juan Epstein a to jako podcast startovalo už v roce 2007! V doporučených dílech dojde na jména jako Phife Dawg, kde se baví s DJ Rasta Root, Redmanem a dalšmi o blížící se desce Forever. Taky doporučuju díly o Biggiem, speciál Big Pun & J Dilla a díl o MF DOOM. Tolik nových informací, že jako smekám. Podcasty jsou super!

MF DOOM trika

Pražskej musiclover Vrony a ilustrátor /grafik Jan Šrámek, kterej třeba vytvořil knihu To je metro, čéče, udělali čistě fan trika MF DOOM. Nejde o biz, prodávají to za náklady a pokud máte zájem, tak zde info:

Vrony

Ahoj,

jak mnozí z Vás vědí, relativně nedávno zemřel oblíbený rapper Vašeho oblíbeného rappera, jeden z nejlepších MCs ever, maskovaný padouch – Daniel Dumile aka MF DOOM. Já a výborný ilustrátor a grafik Jan Šrámek (např. kniha To je metro, čéče!) jsme dali dohromady trička, kterými jsme chtěli vzdát hold tomuto jedinečnému umělci.

Trička jsou ve dvou variantách:

1) s krátkým rukávem, barva šedý melír (heather grey) – cena 290,-Kč;

2) s dlouhým rukávem, barva černá – cena 340,-Kč.

Oba druhy textilu jsou unisex a jsou vyrobeny z bio a fairtrade bavlny. Velikosti jsou M, L, XL. Náklad je malý a striktně omezený. Budeme rádi, pokud podpoříte tento projekt a koupíte si tričko buď na mailu tretiproud@seznam.cz, nebo tady přes zprávy. Díky

Peace. MF DOOM forever!!

(Just remember ALL CAPS when you spell the man name!

odkaz na post.

Reklamy
Share